Nagy Ervin néha még összekeveri az ikreit, de csak, ha cumi van a szájukban

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
boldogság Nagy Ervin ikrek interjú Borbély Alexandra család idill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsenek éjszakai felkelések, csak családi idill. Nagy Ervin és Borbély Alexandra új, ikres életükről meséltek. 

Elza és Franciska jóval a kiírt időpont előtt, december 12. helyett október közepén született meg. Ervin épp Prágában fogatott, ezért videóchaten beszélgettek Alexandrával, amikor a színésznő jelezte, hogy elfolyt a magzatvíz. Párja azonnal kocsiba ült, hogy rohanjon a szüléshez, de az ikerlányok úgy döntöttek, nem várják meg apukájukat: Pozsonyig jutott el a színész, amikor a lányai világra jöttek.

"Emlékszem a kilométerkőre, ahol éppen voltam az autópályán, amikor megszülettek" - mesélte a Fókuszban Ervin, aki azt mondja, álomikreik vannak. Az első 3 hónap kisebb-nagyobb nehézségei után mostanra a lányok csak egyszer kelnek fel enni este, utána átalusszák az éjszakát, s velük alszanak a szüleik is. Ervin azt állítja, ennyit életében nem aludt, mint amennyit lányai születése óta.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Alexandra azt mesélte el, hogy mivel a kicsik korábban érkeztek, egy hónapot velük együtt ő is a kórházban töltött, s a csecsemős nővérektől mindent megtanult, amire a gyerekek ellátásához szüksége lehet.

"Úgy érkeztem haza, hogy el tudom látni a gyerekeimet, életben tudom tartani őket. Ez egy jó lendületet adott, hogy ne féljek" - mondta el az interjúban az édesanya, aki mindig, minden körülmények között különbséget tud tenni Elza és Franciska között. Nem úgy Nagy Ervin, aki épp a keresztelőn tévedett:

"A keresztelőn összetévesztettem őket. Nem égtem be, csak az egész falu előtt" - mesélte el a történetet, hogyan tévesztette össze a lányokat, amikor megkérdezték tőle, hogy melyik kislány Elza.

"És akkor nagyon sportszerű módon, a feleségem átszólt 10 asztalon keresztül, hogy "az a Franci". És akkor így beégtem mindenki előtt" - folytatta a sztorit a színész, aki állítja, hogy ha cumival a szájukban nem is mindig tudja megkülönböztetni gyermekeit, cumi nélkül sosem téved.

Noha imádja, hogy ennyi nő veszi körül - elsőszülött gyermeke is lány -, azért felmerült benne, hogy nem bánná, ha Alexandrával egy fiuk is lenne a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.