Férjhez megy a magyar színésznő: 50 éve van együtt párjával, de még nem mondták ki a boldogító igent

Fotó: Life.hu -
házasság párkapcsolat katolikus vallás család Nyertes Zsuzsa szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel fél évszázados kapcsolatban él Nyertes Zsuzsa és párja, Attila, 30 évvel ezelőtt a párnak közös gyermeke is született, ám a házasságkötés elmaradt. Négy évvel ezelőtt azonban kedvese megkérte a színésznő kezét, azóta készülnek a nászra.

A művésznő, aki 16 éves kora óta van együtt Attilával, a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy nem a polgári esküvő számukra a fontos, hanem katolikus vallásuk miatt az, hogy isten színe előtt is fogadalmat tegyenek, s felvegyék a házasság szentségét.

Az esküvő időpontja még nincs kitűzve, de abban Zsuzsa egészen biztos, hogy nem nagy nyilvánosság előtt, a média figyelmével övezve akarnak összeházasodni, és túl a 60 éven a habos-babos menyasszonyi ruha sem lesz az ő viselete.

Fotó: Life.hu

Azzal kapcsolatban, voltak-e hullámvölgyek a kapcsolatukban, a színésznő azt mondta:

"lyen sok év után nyilvánvaló, hogy előfordulnak problémás időszakok. Nekünk is akadtak nehézségeink, voltak kísértések az életünkben, de ezek sosem voltak annyira erősek, mint a kapcsolatunk a párommal. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy új életet kezdenék, és tudom, hogy neki sem. Rendkívül erős kapcsolat a miénk, és a szerelmünk átalakult egy sokkal erősebb szeretetté."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.