Horányi Juli ismét megszólalt: "Ha mi nem forgattunk volna ott novemberben, a gyártó cégnek sem lenne a helyszínhez kontaktja"

Forrás: Facebook/Horányi Juli YOULÏ -
Rúzsa Magdi gyártó videoklip énekesnő plágium Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Julit bántja Rúzsa Magdi reakciója, annál is inkább, mert ő semmivel nem vádolta kolléganőjét. kizárólag a gyártó céggel van baja. 

Mint ismeretes, Horányi Juli Instagram-posztban akadt ki Rúzsa Magdi legújabb klipjére, mondván, az az ő klipjének másolata. Magdi reagált, Juli szintén, majd Magdi újra és úgy tűnik, a botrány folytatódik. Juli ezúttal a Borsnak nyilatkozva újabb részleteket árult el a plágiumüggyel kapcsolatban.

Horányi Juli Forrás: Facebook/Horányi Juli YOULÏ

"Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit. Sőt, kerestem is őt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Itt mindketten az áldozatai vagyunk a gyártó cégnek..." - mondta el Juli, hozzátéve, hogy a céggel még nem beszélt, egyelőre az ügyvdjével egyeztet a további lépésekről.

"Eredetileg én Lukács Lizával, a videó rendezőjével kötöttem szerződést, a gyártót pedig harmadik félként kerestük meg. A klipem teljes ötlete Liza fejéből pattant ki, ő találta meg a helyszínt is, ami Magdi videójában is szerepel. Ez azért különös, mivel az ingatlan akkori tulajdonosa az egyik támogatóm volt. Magyarul, ha mi nem forgattunk volna ott novemberben, a gyártó cégnek sem lenne a helyszínhez kontaktja" – fűzte hozzá Horányi Juli, aki szerint Magdival is kiszúrtak, mert a forgatás előtt jelezniük kellett volna az énekesnőnek, hogy nemrég ugyanott készítettek egy másik klipet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.