Tényleg csak PR-fogás lenne Romeo Beckham kölcsönadása? - A sportigazgató cáfol

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mark Brown -
David Beckham futball Romeo Beckham Brentford sport alázat
Bár sokan hitték azt, hogy David Beckham fiának leigazolása a Brentfordhoz csupán PR-fogás, ám ezt a vezérigazgató cáfolja: Romeo nem nagyképű, nem arrogáns, viszont alázatos és hajt, ahogy csak bír. 

Kölcsönbe került a 20 éves focista a csapathoz, ennek utolsó heteit tölti a Brentfordnál: Romeónak a sportigazgató és az edzője szerint is sikeres volt az ott töltött időszaka.

A fiatal szélső Angliában keresett futball-lehetőségeket, és kapóra jött neki, hogy kölcsönbe adta őt az Inter Miami, aminek apja, David Beckham a társtulajdonosa.

Romeo Beckham Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mark Brown

A sportiazgató elsimerte, hogy ha egy arrogáns, az apja miatt nagyképű fiút kaptalk volna, az katasztrofális helyzetet teremtett volna a csapatnál, de nem ez történt. Romeo Beckham alázatos, kitartó, a végsőkig küzdő sportolónak bizonyult.

"Romeo az Inter Miamitól érkezett a B csapatunkba, és aznap ez volt az egyik legolvasottabb hír a klub honlapján. Ez semmiképpen sem volt PR-kampány. Angliában keresett edzéslehetőséget, és azt mondtuk, természetesen jöhet, de nem tudtuk, mire számíthatunk tőle játékosként. Ha bejön, és azt mondja, "Én vagyok Beckham", az katasztrófa lett volna számunkra. Ő egy alázatos srác, jó munkamorállal, jó mentalitással, aki extra órákat akar dolgozni az edzőpályán, és néha vissza is kell tartani ettől" - mondta el Phil Giles a The Sunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.