Zalatnay Sarolta számára a róla készülő önéletrajzi film jelenti a gyógyulást

Life TV -
Zalatnay Sarolta film életrajzi film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy Zalatnay Cini kalandos életéről filmet fognak forgatni, állítólag nem volt kérdés, az ötlet időről időre felmerül, de mostanáig a megvalósítás kétséges volt. Ám úgy fest, hogy mégis elkészül az énekesnőről szóló életrajzi film. 

Zalatnay Sarolta a Tények riportjában mesélte el, hogy végre valóra válik az álma: mozifilm készül az életéről. Az énekesnő azt is elmondta, hogy Tóth Andi is komoly szerepet kap a róla szóló filmben - Cini szerint fiatakori énjében és Andi életében sok a hasonlóság.

Life TV

"Ahogy minden embernek, nekem is voltak jó és rossz döntéseim az életem során. Ha a rosszakat vesszük alapul, akkor talán a legrosszabb mindenkinek azonnal eszébe is jut. Ezt a terhet életem végéig cipelnem kell, és ezt a készülő filmből sem lehet majd kihagyni. Tudom, hogy sebek tépődnek majd fel, de ez az én életem és minden egyes mozzanatát vállalom. Ez a film lesz az én gyógyulásom, vagy ha úgy tetszik, az El Camino élményem. Végigmegyek az úton és a végén én is kapok egy tiszta képet" - mondta el a riportban az énekesnő, aki többször feltette már magának a kérdést, mi lett volna, ha külföldre költözik: sikeres énekes lett volna, vagy nem?

Zalatnay Cini legnagyobb szívfájdalma, hogy sosem született gyermeke, s bár az örökbefogadott lányát nagyon szereti, az, hogy nem szülhetett gyermeket, élete tragédiája marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.