Berki Mazsi második gyermeke Berki Krisztián reinkarnációja lesz

Forrás: Berki Mazsi /Instagram -
lélekvándorlás parapszichológus Berki Mazsi parapszichológia Berki Renáta reinkarnáció Berki Krisztián
Néhány nappal ezelőtt Lénárt Évi parapszichológus azt állította, Berki Krisztián megjelent az ágyánál és arról beszélt, hogy a gyermeke közelében akar lenni, ezért újra "le akar születni" a Földre. 

A parapszichológus azt állította, hogy Berki rajta keresztül üzent Mazsinak: készül újraszületni, és ez mindenképpen Mazsiék közelében fog megtörténni, három éven belül, mert a gyermeke közelében akar lenni.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi /Instagram

"Berki Mazsinak 3 éven belül születni fog egy gyermeke, és Berki Krisztin fog leszületni" - mondta akkor Lénárt Évi, aki szerint a néhai celeb azt is szeretné megmutatni, hogy milyen jó lélek. Ezt ő alá is támasztotta, azt mondta, Krisztián megjelenésekor egyáltalán nem olyan volt, mint amilyennek sokan hitték őt.

Akkor Lénárt Évi bejelentését sokan úgy értelmeték, hogy Mazsi már várandós is, és ez kommentcunamit indított el. A vélemények között rengeteg volt a negatív hangulatú.

„Elég hamar felülkerekedett a boldogsága a gyászon ennek a szent asszonynak!" - írta egyikük.

„Hát ez gyorsan ment, nem mondhatjuk, hogy pazarolta az időt" - vélekedett egy másik kommentelő.

Hogy ez Mazsit hogy érinti, nem tudni. Ami biztos, hogy a Borsnak nemrég nyilatkozó sztáranyuka Székesfehérváron kezdett új életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.