Berki Mazsi a magánéletéről mesélt: kiderült, miért tölt annyi időt Székesfehérváron

Forrás: Berki Mazsi /Instagram -
Székesfehérvár párkapcsolat Berki Mazsi
Berki Krisztián tragikus halála után özvegye elzárkózott a nyilvánosság elől és féltve őrzi a magánéletét. Új párkapcsolatáról azonban mégis számos hír látott napvilágot.

Sajtóinformációk szerint Berki Mazsi felhagyott fővárosi életével és Székesfehérváron él tökéletes boldogságban egy üzletemberrel.

Berki Mazsi sosem erősítette meg hivatalosan kapcsolatát Zoltánnal, de a Borshoz eljutott információk szerint a pár összeköltözött, és jelenleg egy háztartásban élnek. A közös ismerős szerint jól megvannak és boldogok, Zoltán pedig igyekszik mindenben támasza lenni Mazsinak, beleértve az influenszer gyermekével kapcsolatos ügyeket is.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi /Instagram

A lap megkereste Berki Krisztián özvegyét, aki elárulta, hogy az utóbbi időben jelentős változások történtek az életében, és választ adott arra a kérdésre is, miért tartózkódik olyan sokat Székesfehérváron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.