Nehéz börtönévek várnak Galambos Lajosra, aki már belefáradt az évek óta tartó küzdelembe

Galambos Lajos Baracska börtön közműlopás Lagzi Lajcsi
Galambos Lajos 8 év küzdelem után végül mégis kénytelen volt börtönbe vonulni, ahol előreláthatólag neház évek várnak rá. Ám saját állítása szerint már várta, hogy megkezdhesse büntetése letöltését, mivel már belefáradt az egész ügybe. 

Noha a bíróság a zenészt 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, a korábbi előzetes letartóztatásban töltött időt beszámítva és a feltételezett jó magaviselet miatti engedményt is levonva, nem egészen két évet kell Lajcsinak a récsok mögött töltenie.

Galambos Lajos LifeTV

Lajcsi, aki halasztást kért, februárban arról beszélt, ő örülne a legjobban, ha bevonulhatna a börtönbe. Úgy fogalmazott: "Őszintén mondom, én örülnék a legjobban, ha bemehetnék a börtönbe, mert az azt jelentené, hogy nem vagyok beteg. Inkább egészségesen szeretném letölteni a büntetésemet, mint betegen kint maradni."

Mivel a kérelmét elutasították, kénytelen volt bevonulni Baracskára, ahova mentőautó szállította a trombitaművészt, aki az év elején azt nyilatkozta:

"Egész életemben azt gondoltam, hogy mindent elviselek, de úgy érzem, hogy már belefáradtam a küzdelembe, és le akarom zárni az életemnek ezt a szakaszát."

Galambos Lajos már több mint egy hete él négy fal között, rácsok mögött, így életének legrosszabb szakasza nem egészen két éven belül valóban lezárulhat - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.