Átszállították a büntetés-végrehajtás központi kórházába Galambos Lajost

Frizbi TV -
börtönkórház Galambos Lajos Berettyóújfalu Baracska börtön közműlopás közüzemi díj Lagzi Lajcsi
Egy hete kezdte meg Baracskán börtönbüntetését Galambos Lajos, akit a bíróság 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélt. Ám egy hét sem telt el, mentő szállította át a berettyóújfalui közponi börtönkórházba. 

Áram-, víz- és gázlopás miatt ítélte a bíróság Lagzi Lajcsit, aki egy hete kezdte meg büntetése letöltését a baracskai börtönben. Az évek óta húzódó per alatt a zenész egészsége megromlott, erre hivatkozva kérte büntetése megkezdésének halasztását, ám azt első és másodfokon is elutasította bíróság, így múlt szerdán be kellett vonulnia a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos Frizbi TV

Baracskán azonnal gyengélkedőre került, ahonnan kedden szállították át a központi börtönórházba, Berettyóújfalura.

Családja mellett az ügyvédje is aggódik Galambos Lajosért, akivel telefonon tartják a kapcsolatot.

"Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé" - mondta el a Blikknek dr. Csontos Zsolt, aki azt is elmondta, hogy a trombitaművészt súlyos betegsége miatt szállították át a kórházba, ahol teljes kivizsgáláson esik át.

"Nem tudom, meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni" - tette hozzá Lajcsi jogi képviselője, aki pénteken találkozhatott volna személyesen ügyfelével, de ez így most meghiúsult, mivel Berettyóújfalura nem mehet le.

Az ügyvéd azzal zárta a lappal folytatott beszélgetését, hogy érezhető Galambos hangján, hogy bár fizikailag gyenge, lelkileg továbbra is erős maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.