Stanley Tuccit fél évig szondán keresztül etették - a színész agresszív nyelvrákkal küzdött

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Rich Polk -
nyelvrák Az Ördög Pradát visel Emily Blunt szonda színész Stanley Tucci Felicity Blunt
Stanley Tucci „Az ördög Pradát visel" sztárja közel 16 kilót fogyott a nyelvrákal szembeni küzdelemben. Volt olyan fél év, amikor csak etetőszondán keresztül juthatott táplálékhoz, és ez az íz- és szagérzékelésére is rányomta a béleygét. 

Tucci a „Sunday Sitdown" című műsorban beszélt a rákkal szembeni küzdelméről, melyben azért tudott kitartani saját állítása szerint, mert felesége, Felicity Blunt és sógornője Emily Blunt végig támogatta őt a harcban.

Stanley Tucci Forrás: AFP/2020 Getty Images/Rich Polk

„Nem tudtam enni. Hat hónapig volt etetőcsövem, és mindennek olyan íze volt, mint a tudod, minek, és a szaga is olyan volt, amilyen" - mondta el a műsorban a színész, akinek első felesége, Kate mellrákban hunyt el.

Éppen ezért Tucci a saját diagnózisa hallatán okkal rémült meg.

„A néhai feleségemmel az egész világot bejártuk, hogy gyógymódot találjunk a betegségére. Így amikor megkaptam a diagnózisomat, teljesen megdöbbentem. Rettegtem, teljesen megijedtem" – mondta a 62 éves színész, akinek a nyelvén olyan daganatot találtak az orvosok, amely túl nagy volt ahhoz, hogy megoperálják, ezért nagy dózisú sugárzással és kemoterápiával kezelték - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.