"Művész úr, unoka?" - Nagypapának nézték Pindroch Csabát

család apaság Verebes Linda nagypapa Pindroch Csaba gyerek
Tavaly októberben született meg Pindroch Csaba és Verebes Linda negyedik gyermeke. Őt tolta babakocsiban a színész, amikor egy hasonlókorú, a magánéletét nem követő ember megszólította. 

Facebook-oldalán osztott meg egy vicces történetet Pindroch Csaba, akinek tavaly októberben született meg negyedik gyermeke. Az 51 éves színész épp vele töltött időt a szabadban, amikor odalépett hozzá egy hasonlókorú ember:

"Tolom a babakocsit és egy korombeli megkérdi, hogy "Művész úr ,unoka"? Pedig azt mondják a kisbaba fiatalít..." - írta a színész, akt sokan próbáltak vigasztalni, pedig nem bántódott meg.

"Jaj, nehogy azt gondolja valaki, hogy megsértődtem az illetőn. Jót röhögtem és még utána beszélgettünk is" - nyugtatott meg mindenkit a színész saját posztjához írt hozzászólásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.