Örömhír: megszületett Pindroch Csaba negyedik gyermeke

Forrás: TV2 -
kisbaba örömhír Verebes Linda megszületett Pindroch Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pindroch Csaba a Család-barátban osztotta meg a hírt, hogy megszületett a negyedik gyermekük.

Május közepén jelentette be a népszerű színész-házaspár – Pindroch Csaba és Verebes Linda – hogy hamarosan kistestvér érkezik három gyermekük, Mira, Richárd és Patrik mellé. Pénteken délelőtt a Jászai Mari-díjas színművész pedig megosztotta az örömhírt is kisfiuk megszületéséről. Először a Család-barát nézőinek mesélt boldogságukról a négyszeres édesapa.

"Egy hete megszületett negyedik gyermekünk. Pár adás erejéig ezért egyedül láthatnak majd a nézők a Családi körben, de visszatér majd mellém a feleségem is, amint a baba megengedi" - árulta el a színész. A nézőknek egyelőre nem kell búcsút venniük a házaspártól, hiszen a vasárnap 18:45-től látható előre felvett Családi kör adásokban ebben a hónapban még mindkettőjükkel találkozhatnak, majd november 6-tól a színművész egyedül vezeti a műsort.

Pindroch Csaba és felesége, Linda Forrás: TV2

Pindroch Csaba a Család-barát adásába számára két kedves tárgyat is elhozott, hogy megmutassa a nézőknek, és mesélt A helység kalapácsa című tévéfilm forgatásáról is, amelyben Fejenagyot alakítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.