Szakíthatott Alekosz és párja, Réka - már nem követik egymást a közösségi médiában

Forrás: TV2 -
Varsányi Réka social media Alekosz Nagy Alekosz szakítás kapcsolat közösségi média
Nagy Alekosz és Varsányi Réka együtt indultak az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorba, ám amióta hazaértek, sehol nem mutatkoztak együtt. 

A forgatásnak már vége, ám a műsor még nem került adásba, így nem tudni, mi történt Alekosz és párja között - ha egyáltalán volt bármi érdekes -, az azonban tény, hogy a a celeb és Réka, akik között állítólag régi "barátság extrákkal" van, már nem egymás követői a közösségi médiában.

Alekosz és barátnője, Réka Forrás: TV2

Noha Alekosz rendszeresen parádézik a médiában a szokásos véleménynyilvánításaival és közléskényszerével, sehol nem láthatóak együtt a háromgyerekes iskolatitkárral, kettejük kapcsolatáról, ahogy a műsor előtt, úgy a forgatás után sem ejt egyetlen szót sem.

A Ripost több alkalommal is kereste Varsányi Rékát, hogy megkérdezze, együtt vannak-e még Alekosszal, ám ő a hívásaikra nem reagált, így egyelőre továbbra is titok marad, mi van közte és a valóságshow-hős között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.