Egyetlen napra tért vissza Magyarországra Andrei Mangra: Tóth Andival töltötte az idejét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Florida Burn The Floor Dancing with the Stars Andrei Mangra barátság kapcsolat Tóth Andi
Átmenetileg Floridba költözött Andrei Mangra, ahol csatlakozott a Burn the Floor csapatához. Az amerikai államból csupán egy napra tért vissza Budapestre, ahol együtt töltötte az estét Tóth Andival. 

A Dancing with the Stars című műsorban ismerték meg egymást, melyben Tóth Andi Andrei Mangrát kapta táncostársnak, akivel meg is nyerték a táncversenyt. Azóta barátok, ráadásul annyira megszerették egymást, hogy amikor Andrei csupán egy napra visszatér Magyarországra, az első útjainak egyike biztosan az énekesnőhöz vezet.

Tóth Andi és Andrei Mangra Fotó: Polyák Attila - Origo

Így volt ez most is, legalábbis erről tanúskodik az a 24 órán át látható Insragram-story, melyben Andi boldog mosollyal az arcán azt mondja, elvitte a bandát vacsizni...

A következő videón már azt láthatják az énekesnő követői, hogy egy tűzijátékkal megtűzdelt desszertcsodát szolgálnak fel nekik, melyhez Andi annyit írt:

"A desszertnek mindig van helye, mert a desszert a szívbe megy."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.