Tóth Andi menedzsere elmondta, mivel foglalkozik visszavonulása óta az énekesnő

Tóth Isti menedzser Tóth Andi
Tóth Isti, Andi menedzsere volt a Palikék Világa by Manna vendége.

Tóth Isti olyan ismert előadókkal dolgozik, mint Nemazalány, vagy az AK26. Utóbbi formációnak köszönheti a menedzser, hogy megismerte Tóth Andit. A mendzser azt mondja, Andit illetően az üzleti rész máshogy van, mint a többi ügyfelénél, előtérben van a barátság.

"Az üzleti részét nézve, oké, hogy fellépések nincsenek, én egyébként nagyon támogatom, mert ez tesz legjobbat a lelkének. Insta-videóban kirakott mindent, azzal kapcsolatban minden infót mindenki látott. De annyi projektünk, meg annyi terv van idénre is, hogy nem kell azért őt félteni. (...) Semmi nem változik, nincs fellépés és pont... Itt volt a tévé, reklámok folyamatosan vannak, együttműködések cégekkel. Illetve két másik projektünk, az egyiket már ő is említette, ez a saját márkás ruhája, a saját brandje, valamint a kiadóban nekem sokat segít, mondjuk, mint kreatív igazgató. (...) Andival az egyik legegyszerűbb dolgozni, annyira szorgalmas, meg tenni akaró, hogy sosincs ezzel probléma" - mondta az interjúban Tóth Isti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.