Bódy Sylvi nemcsak a zöldségtermesztéshez, hanem a tetvekhez és a katicabogarakhoz is ért

Forrás:facebook/Bódy Sylvi -
mezőgazdaság modell rovarok Bódy Sylvi zöldségtermesztés katicabogár vidék szakértő
Amióta gazdálkodásra adta a fejét, Bódy Sylvi folyamatosan képezi magát, és élvezi a vidéki életet. 

A 41 éves modell számára a föld nem újdonság, mindegyik nagyszülője zöldségtermesztéssel foglalkozott, ő pedig gyerekként szívesen segített nekik. Így vidékre költözése után nem is idegenkedett a termőföldi munkától, sőt, saját bevallása szerint kifejezetten szereti a termelést, nem is csoda, hogy folyamatosan képezi magát, annyira, hogy mára szinte szakértője lett a zöldségtermesztésnek.

Bódy Sylvi Forrás:facebook/Bódy Sylvi

"Lehet, hogy viccesen fog hangozni az én számból, de egy idő után annyira mélyre ástam magam a témában, hogy előfordult, hogy hetekig csak tetveket meg katicabogarakat tanulmányoztam, hiszen így értettem meg, mikor nem tesznek kárt a termésben. Vagy kísérleti céllal egy speciális rovarfajtát rendeltem Ausztriából. Azt vettem észre, hogy a zöldségtermesztés minden egyes fázisa roppant mód érdekel. Így többek közt egy permakultúra-tervező oktatást is elvégeztem" - mesélte el a BEST magzinnak Bódy Sylvi, akit kicsit sem érdekel, mit gondolnak róla mások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.