életveszélyes sérülés ápolónő késelés Szekszárdi Kórház zárt osztály
Zárt osztályon kezelik azt a 75 éves férfit, aki megkéselt egy ápolónőt a szekszárdi Tolna Vármegyei Balassa János Kórház traumatológiai osztályán.  A nővér életveszélyes sérüléseket szenvedett, életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

Kiss Yvette, a Tolna Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy a jelenleg pszichiátrián fekvő gyanúsítottat egészségi állapota miatt még nem tudták kihallgatni.

rendőrségi sziréna rendőr autó kék lámpa dreamstime

A 75 éves férfi hétfőre virradó éjjel megtámadott egy ápolónőt, akit életveszélyesen megkéselt. A nő még be tudott menekülni az ügyeletes szobába, feltehetőleg ennek köszönheti az életét. Őt még aznap éjszaka megoperálták.

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy a 75 éves gyanúsítottat ugyan kihallgatni még nem tudták, de továbbra is életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.