„Kedvesek, de ez egy zárt közösség" - Hazaköltözik Baliról Horváth Éva és családja

Forrás: instagram/horvatheva -
Horváth Éva férje honvágy Bali család Horváth Éva Magyarország haza
Már csak egy hétig lesznek Bali lakosai Horváth Éváék. A modellt annyira gyötri a honvágy, hogy eldöntötte, bár imádja a trópusi szigetet, hazaköltözik. 

Bár Éva és családja nagyon élvezték a kinti életet, rengeteg szertartásra, programra jártak el, és a balinézek szívesen fogadták őket mindenhol, úgy érzi, sosem lesznek teljes mértékben a közösség részei. Sok balinéz imerősük van, de nincsenek barátaik, márpedig Évának nagyon hiányoznak a barátok és a családja.

Horváth Éva Forrás: instagram/horvatheva

"Nekem Magyarország az otthonom, ahol a szüleim és a barátaim élnek, ahol a gyökereim vannak. Eldöntöttem, hogy haza akarok menni! Kegyetlen honvágy kínoz... A párommal megállapodtunk abban, hogy elhagyjuk Balit. Ő majd Kristóffal később visszajön, amikor kezdődik a suli, én viszont huzamosabb ideig Magyarországon maradok Alexszel" - mondta el a Story magazinnak Éva, aki azt is bevallotta, hogy bár azt ígérte, ha eléri a csatornájuk a 100 ezer feliratozót, megmutatja férjét, erre most nincs idejük, és valójában élvezi is a titokzatoskodást, és szerinte a köréjük épült online közösség is így van ezzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.