Már hatalmas a pocakja Németh Kristóf feleségének, de egyelőre nem árulták el, mikor érkezik a baba

Németh Kristóf babvárás család apaság gyerek
Már kerekedik Németh Kristóf mindig csinos feleségének pocakja, de azt még mindig nem árulja el a színész, hogy mikorra várják második közös gyermeküket, aki a színésznek már a harmadik gyermeke lesz. 

Azt a ma már elmaradhatatlan gender-party után árulta el a színész és a felesége, hogy a születendő baba neme fiú, ami nagy örömmel töltötte el Kristófot, hiszen már van két fia, így gyakorlott fiús apának számít, nem kell aggódnia, hogy esetleg leszerepel lányos apaként...

Azt is elmondta, hogy a legkisebb családtagot nyár végére várják, de ennél pontosabb információval nem szolgált a rajongóinak.

Mindenesetre a fiuk által készített, két napja feltöltött fotó alapján Németh Kristóf feleségének hasa szépen gömbölyödik, ránézésre olyan nagyon sokat már nem kell várni a kicsi érkezésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.