Lukács Miki is benne lesz a Celebrandiban: Peller Anna áldását adta férje társkeresésére

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Celebrandi párkeresés válás társkeresés Peller Anna Lukács Miki
Empátia, kedvesség, intelligencia - ezeket a tulajdonságokat fogja keresni álmai nőjében Lukács Miki, akit felkértek, hogy szerepeljen a Celebrandi című műsorban. Felesége, Peller Anna áldását adta férje társkeresésére.

Peller Anna és Lukács Miki 3 hónappal ezelőtt jelentette be: 14 év házasság után elválnak útjaik. Mikinek azóta voltak próbálkozásai a társkeresés terén, de a Tinderen nem lelt rá az új szerelemre.

De talán most, hogy eleget téve at RTL felkérésének, szerepelni fog a Celebrandi című műsorban, melyhez felesége engedélyét kérte, Peller Anna pedig hozzá is járult, hogy Miki a tévében keresse a boldogságot.

Lukács Miki Fotó: Polyák Attila - Origo

S hogy milyen hölgyre vágyik Lukács Miki?

"Számomra nagyon fontos egy nőben az empátia, az intelligencia, a kedvesség, illetve az, hogy ne csupán magával foglalkozzon. Nyilvánvalóan nincs garancia arra, hogy a műsornak köszönhetően találok majd társat, de ha mégis, az hosszú folyamat lesz, mire teljesen beengedem az életembe, hiszen van egy kislányom. Ám ha úgy hozza az élet, hogy valakivel tényleg elkezdene kialakulni köztünk valami komoly, valószínűleg kikérném az adott hölgyről Anna véleményét is, hiszen továbbra is nagyon fontos számomra, hogy mit gondol. Persze, ez még a jövő zenéje" - árulta el a Blikknek a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.