"Nagyon megijedtem, azt hittem, hogy ezek az utolsó perceim" - Polgár Árpádra gépfegyvert fogtak Amerikában

Forrás: Instagram/Polgár Tünde -
fegyverviselés Rolls Royce USA Amerika fegyvertartás Polgár Tünde Polgár Árpád
Polgár Árpád és Tünde YouTube-csatornáján arról beszélt, mi az a 10 dolog, amit utálnak az Egyesült Államokban. Ezek közül az első a fegyverviselés, melyből személyes problémája is volt Árpinak. 

Amerikában a fegyverviselés alkotmányos jog, és nagyon megosztja az lakosokat is.

Árpi elmesélt egy személyes történetet is ezzel kapcsolatban. A híres Rolls Royce-át, amiről annyi szó esett, finoman szólva kalandos körülmények között vásárolta meg.

A Polgár házaspár, Árpád, Tünde Forrás: Instagram/Polgár Tünde

A régiségkeresedő nagy átéléssel adta elő a sztorit, melynek lényege, hogy egy barátjával meglátták az autó hirdetését, azonnal oda is mentek megnézni: az árát is vitték magukkal. Bekopogtak, és igencsak meglepődtek, amikor a tulajdonos, egy idősebb férfi kezében egy golyószóróval rájuk förmedt: "Maguk mit akarnak? Szeretnénk megnézni a Royce-ot" - válaszolt neki Árpi, mire az öreg azt kérdezte: "Biztos? Van maguknál pénzt?" Amikor megbizonyosodott róla, hogy van, beterelte őket a garázsba, a garázsajtót bezárta.

"Én nagyon megijedtem, azt hittem, hogy ezek az utolsó perceim az életben. Azt mondta, tegyem ki a pénzt a motorháztetőre, kitettem. Akkor megkérdezte, ki akarjuk-e próbálni az autót, azt mondtam, persze, szeretnénk kipróbálni, de igazából már menekülni akartam, annyira féltem, mert az öreg folyamatosan a kezében tartotta a géppuskát, és az ujja folyamatosan a ravaszon volt".

Ahogy Árpád mondta, Amerikában háztartási kellék a fegyver, ami Tünde szerint sem jó irány. Úgy gondolja, gyenge az ellenőrzés, piacokon is lehet vásárolni, sőt, zálogházban is árulnak fegyvereket, melyekkel előtte ki tudja, mit követtek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.