Shane Tusup és szerelme, Viki: "Mintha egész életünkben ismertük volna egymást"

Forrás: Instagram -
megismerkedés szerelme Shane Tusup
Elsőként a Hot!-nak nyilatkozott megismerkedésükről Shane Tusup és a szerelme, Nagy Viktória Zoé. Az edző arról mesélt, ez a mámor most más, mint minden eddigi élménye, és nagyon boldogok együtt.

"Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam" – nyilatkozta Shane a Hot! magazinnak.

"Az első randink és az első csók is a Citadellán történt, majd elvitt egy másodikra is. Életem legjobb randiélménye volt a levegőben! Megérkeztünk autóval egy kihalt mező közepére, ahol egyszer csak megjelent egy ember, és megkérdezte: „Ti jöttetek repülni?". Kiderült, hogy hőlégballonozni fogunk! Az akrobatikában is magasra ugrunk, ezért nem félek a levegőben, nagyon élveztem, utána pedig vacsorával folytattuk" – mesélte Viki.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé Forrás: Instagram

Hozzátették, olyannyira egymásra találtak, hogy cseppet sem bánják, hogy szinte mindent együtt csinálnak. Mindkettejük számára így a természetes, inkább azt furcsállnák, ha nem lennének egymás közelében.

"Együtt edzünk, együtt dolgozunk. Hatkor már az edzőteremben kezdünk együtt, ez az egyik nagy közös pont az életünkben, hisz ezzel indult a kapcsolatunk is. Utána átöltözünk, és indulunk az irodá-ba, a vizuális tervezésben segítek neki. Utána együtt megyünk haza is. Szinte minden napunk szorosan egymás mellett telik" – tette hozzá Viki, és azt is elárulta: az is egyértelmű volt, hogy összeköltöznek.

A kapcsolat további részleteiről a szerdán megjelenő Hot! magazinan olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.