Újra hozzáment férjéhez Dobó Ági - harmadszor mondták ki a boldogító igent

esküvő házasság Kis Csaba Dobó Ági
Dobó Ági és férje, Kis Csaba igencsak odalehetnek egymásért. A volt szépségkirálynő és férje 13 éve alkotnak egy párt, és már harmadszor mondták ki a boldogító igent - az elmúlt 2 év alatt. 

Az eredetileg tervezett időpontot a Covid-19 miatt kellett lemondaniuk. Az első esküvőre végül 2021. novemberében került sor, ekkor egy szűkkörű szertartás keretein belül fogadtak örök hűséget egymásnak. Még annak az évnek a júliusában hatalmas bulit csaptak, melyen ismét egybekeltek, és minden jel arra mutat, hogy ezt fejelték meg újabb igennel, radásul ugyanazon a helyszínen, ahol tavaly is kinyilvánították a holtomiglan-holtodiglant.

Instagram posztjában a volt szépségkirálynő így fogalmazott:

"Már a kapu nyitásakor a torkomban dobogott a szívem, ugyanazzal a bizsergetően jó érzéssel, amivel 1 évvel ezelőtt érkeztem meg a Nagy Napunkra. És ahogyan megláttam magam előtt a legszebb, legtökéletesebb helyet, ahol csak esküdhettünk volna, fogalmazódott csak meg bennem (1 év elteltével), hogy, ha egyetlenegy szóval kellene illetni az esküvőnket, az biztosan a MÁMOR lenne! Mert ITT mintha a levegőben is szerelem és szenvedély lenne..."

Hogy túlzás-e ennyiszer esküdni, vagy sem, azt már a kommentelők fejtegették. Van, aki szerint csupán reklámfogás volt az esküvői fotósorozat, mások a vendégeket hiányolták, megint mások feleslegesnek gondolják már az első esküvőt is, pláne a harmadikat. Ennek ellenére rengetegen gratuláltak a párnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.