Dobó Ági imádja a növényeit - a volt szépségkirálynő beszélget is a virágokkal

Forrás:Dobó Ági/Instagram -
virág növény szépségkirálynő Dobó Ági
A Miss World Hungary 2010 győztese, Dobó Ági sok mindent megoszt közösségi oldalán a követőivel. Hogy főzni szeret, azt már a tévéműsorokban is bebizonyította, de a posztjaiból is kiderül. Ám most egy másik, furcsa hobbijára is fény derült. 

Legutóbbi Instagram-posztjában Ági arról mesél, mennyire hálásak a növények a törődésért, márpedig, ha valaki, ő aztán foglalkozik velük. Nem is akárhogy!

Dobó Ági Forrás:Dobó Ági/Instagram

Hogy imád aludni, mégis hajnalban kel, már önmagában is furcsa, de van ennél érdekesebb szokása is: beszélget a növényekkel.

"Jó reggelt! ...bár imááádok aludni, azért ilyen időben nem rossz korán kelni, locsolni, kávézni... Én azon "furák" közé tartozom, aki beszél is a növényeihez, mert annyira boldoggá tesz, ahogyan élnek, nőnek, új hajtást, virágot, gyümölcsöt hoznak! ...de épp a napokban meséltem valakinek, hogy tuti működik, mert én szinte bármit ültetek, imád nálunk élni! Megmutassam a virágokat is? Meseszépek!" -írja posztjában Ági, ám a követői nem lepődtek meg, mint kiderült, hogy sokan vannak még, akik növényekkel csevegnek.

Nem hiába mondják, hogy madarat tolláról...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.