Rendőrök vették őrizetbe Amanda Bynest - az egykori tinisztár ön- és közveszélyes, pszichiátrián kezelik

Fotó / AFP -
őrizet Amanda Bynes pszichiátria tinisztár
Hétvégén őrizetbe vették Amanda Bynest, aki, úgy tudni, maga hívta ki saját magára a rendőrséget. A zsaruk szerint a színésznő ön- és közveszélyes, ezért jelenleg egy pszichiátriai megfigyelésen van, ahol 72 órát ell eltöltenie.  

Az egykori Nickelodeon-sztár idén már másodszor került pszichiátriára. Az első eset márciusban történt, amikor anyaszült meztelenül flangált Los Angeles utcáin.

Amanda Bynes: Nevéhez sok könnyed, kedvenc, lányos film emléke kötődik, de utolsó, 2010-es szerepe után kijelentette, hogy a színészkedés már nem teszi boldoggá, ezért bizonytalan időre abbahagyja vagy vissza is vonul. Jelenleg a divatszakmában dolgozik. Fotó / AFP

Amandát alig 2 hónapja engedték ki egy mentális egészségügyi intézményből, de bennfentesek szerint a színésznő elszigetelődött, nincs túl jól - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.