Egy ideig biztosan a pszichiátrián marad Amanda Bynes: így van most a színésznő

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
színésznő Amanda Bynes meztelenkedés pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, pszichiátriai megfigyelés alá helyezték a 36 éves Amanda Bynest, miután pucéran flangált Los Angeles utcáin.

A 2000-es évek tinisztárja, Amanda Bynes az elmúlt években filmsikerei helyett sokkal inkább a balhéival került reflektorfénybe. A 36 éves színésznőt ezúttal azért helyezték pszichiátriai megfigyelés alá, mert ruha nélkül mászkált LA belvárosában.

Úgy tudni, a színésznő leintett egy autót, majd ő maga hívta fel a 911-et. A segélyhívás után a rendőrségre vitték, ahol megállapították, hogy azonnal a pszichiátriára kell szállítani.

Egy ideig biztosan a pszichiátrián marad Amanda Bynes: így van most a színésznő Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az ilyen típusú ellátás 72 órán át tart Amerikában. A TMZ információi szerint egy héttel meghosszabbították a kezelést, de jóval tovább is ott maradhat. Nem beszél senkivel, így azt sem tudni, hogy tisztában van-e azzal, hogy mi történt vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.