Büszke az öccsére Iszak Eszti - testvére nemcsak okos, de akár modellnek is állhatna

Forrás: Iszak Eszter/Instagram -
testvér idegkutatás Iszak Krisztián Iszak Eszti
Iszak Eszter öccséről mostanáig nem sokat lehetett tudni. Nem is csoda: a modellnél 5 évvel fiatalabb testvér nem a média világában mozog, hanem az idegtudományéban. 

Iszak Eszti nem sokat beszélt eddig a testvéréről, egy-egy információt ugyan el-elejtett már a gyerekkorukról, de hogy kicsoda, micsoda, mivel foglalkozik a nála 5 évvel fiatalabb Krisztián, arról eddig nem esett szó.

Iszak Eszter Forrás: Iszak Eszter/Instagram

Most azonban egy korlátozott ideig látható Instagram-story keretében mutatta be a nagyérdeműnek testvérét a modell-műsorvezető, aki, mint az a történetből kiderült, a tudományos világban mozog otthonosan. De nem ám a labor mélyén ülő, magának való tudóst kell elképzelni.

Iszak Krisztián úgy néz ki, mintha a divat világában építene karriert. Bár ez nem így van, előnyös külsejével akár ezt is megtehetné, hiszen a kistestvér éppen úgy néz ki, mint egy férfimodell.

"Bemutatom az öcsém, aki a héten publikálta az első cikkét idegtudomány témakörben" - írta Eszti a fotóhoz, melyen egy linket is elhelyezett, hogy mindenki elolvashassa testvére első tudományos cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.