Hilaria Baldwin nem akar nyolcadik gyereket, ám Alec Baldwint nem érdekli a védekezés

szülés Hilaria Baldwin Alec Baldwin várandósság nagycsaládos
Csípőműtétje után egyelőre járni is csak bottal tud Alec Baldwin, így feleségének, Hilariának egyelőre nem kell amiatt aggódnia, hogy teherbe esik a nyolcsadik gyermekükkel. A hétgyerekes anya nem igazán szeret várandós lenni, bár a szülést imádja, ennek ellenére nem szeretne több gyereket. 

Hilaria Baldwin hat gyermeket hordott ki, a hetedik béranya segítségével jött világra. Ennek megvolt az oka: Hilaria lefagyasztatott náhány petesejet, melyet mesterségesen termékenyítettek meg, ám a beültetés után elvetélt. Hatodik gyermeke természetes úton fogant, ezúttal azonban nem szerette volna veszni hagyni a megmaradt petesejtet, viszont félt egy újabb vetéléstől, ezért kért segítséget. A helyettesítő anyával azóta is jóban vannak, Hilaria a szülésnél is segítette őt.

A hétgyerekes édesanya szerint ennyi gyerekkel az élet kész káosz; vannak dolgok, melyeket el kellett engednie, de alapvetően egy ekkora családban a jókedv a jellemző. Ő és férje, Alec Baldwin rendszeresen ugratják egymást, bár az utóbbi időben történtek - forgatási baleset, a színész csípőműtétje -, nem sok okott adott a jókedvre.

Hilaria a Rompernek adott interjúban azt is elmesélte, hogy nem igazán szeret várandós lenni, szülni azonban imád.

"Imádok szülni. Legutóbb egy perc alatt kitoltam a kicsit! A szülés olyan, mint lecsúszni egy csúszdán. Nagyon ijesztő, de aztán elérsz a végére, és azt mondod: még egyszer akarok" - magyarázta a hozzáállását Hilaria Baldwin.

Annak ellenére, hogy nem szeret várandós lenni, nem szed fogamzásgátló tablettát, és azt is elmondja, miért:

„Szörnyen érzem magam, amikor fogamzásgátlót szedek; depresszióssá tesz. És Alecet nem érdeklik más, ööö módszerek. Minden egyes alkalommal, amikor gyermekem születik, a szülésznőm felírja a vazektómiás orvos elérhetőségeit egy cetlire, én pedig hazaviszem és odaadom Alecnek. De még nem tette meg" – nevet Hilaria, aki biztos benne, hogy nem akar nyolcadik gyereket.

Alec Baldwin a csípőműtétje után lábadozik, így feleségének egy darabig még nem kell amiatt aggódnia, hogy bejelentkezik egy újabb baba, ám Hilaria azért nem teljesen nyugodt.

„Valószínűleg, egészen, szinte teljesen biztosan nem lesz több babám. Mindig félek kimondani. Nemrég elraktam a kismamaruháimat, és azt mondtam: félek odaadni másnak, mert attól tartok, hogy akkor kiderül, hogy terhes vagyok" – mondja el az interjúban Hilaria Baldwin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.