Hilaria Baldwin családi fotót posztolt: együtt mind a hét gyermek

családi fotó Hilaria Baldwin Alec Baldwin újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 22-én született meg Hilaria és Alec Baldwin hetedik gyermeke, ennek alkalmából pedig közös fotót posztolt a család.

"Az első fotónk a legkisebb Baldwinokkal! Micsoda Baldwinito álomcsapat" - írta a fotó mellé, megemlítve Alec legidősebb lányát, Ireland Baldwint is, aki nem szerepel a képen: "Ireland, hiányzol és szeretünk!"

A házaspárnak hát gyermeke van, a 2 éves Eduardo "Edu" Pao Lucas, a 4 éves Romeo Alejandro David, a 6 éves Leonardo Ángel Charles és a 7 éves Rafael Thomas, lányaik, a most született Ilaria, a 18 hónapos Maria Lucia Victoria és a 9 éves Carmen Gabriela.

Hilaria és Alec Baldwin nagyon meglepte az embereket, ugyanis 2020 szeptemberében született meg az ötödik közös gyerekük, fél évvel később pedig egy újabb családtag érkezéséről adtak hírt. Később kiderült, hogy a legfiatalabb trónörököst béranya hordta ki, így érkezhetett fél év különbséggel egy újabb újszülött a családjukba. Idén szeptemberben pedig megérkezett a 7. gyermek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.