Mi történhetett? A rehabról jelentkezett be Pete Davidson

Forrás: AFP/Robyn Beck -
személyiségzavar stressz Pete Davidson
Pete Davidson a borderline-személyiségzavar és a poszttraumás stressz miatt rehabilitációs kezelésre szorul. A 29 éves férfi nyíltan vállalja mentális problémáit. A barátok szerint nem ez az első alkalom, hogy külső segítségre van szüksége. 

Pete Davidson barátnője, Chase Sui Wonders elmondta, hogy mindenben a barátja mellett áll, és nagyon büszke rá, hogy önként döntött amellett: rehabilitációs kezelésen vesz részt.

Davidson mentális problémái azután kezdődtek, hogy 7 éves korában meghalt az édesapja, aki 2001. szeptember 11-én tűzoltóként vesztette életét a World Trade Centerben - írja a Daily Mail.

Mi történhetett? A rehabról jelentkezett be Pete Davidson Forrás: AFP/Robyn Beck

A komikus és színész nagyon szerencsés, mert a család és a barátok támogatják őt, és mindenben mellette állnak.

Pete Davidson tavaly augusztusban szakított Kim Kardashiannal; csak pár hónapig voltak együtt. Nem sokkal később pedig hírbe hozták Emily Ratajkowskival, de ez a kapcsolat sem bizonyult tartósnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.