Emily Ratajkowskit is meggyőzték a Pete Davidson méreteiről szóló pletykák - új álompár a láthatáron?

szerelem Pete Davidson Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig rejtély volt a közvélemény számára, hogy a langaléta komikus miként szedi össze a világ legjobb nőinek titulált hírességeket, aztán lassan fény derült a titokra. Pete ugyanis nagyszerű adottságokkal rendelkező szerető hírében áll, és a jelek szerint a szuperszexi modellt is sikerült levennie a lábáról.

Emilyt mostanában egy sor pasival összehozták, köztük Brad Pitt-tel is, ráadásul a modell nemrég biszexuálisként coming outolt, úgyhogy sejthető volt, hogy nem unatkozik válása véglegesítése közben.

Az US Weekly tudni véli, hogy a 28 éves humorista és a 31 éves szépség hónapok óta ismerkednek, s egy névtelenül nyilatkozó forrás szerint láthatóan jól kijönnek egymással.

Emily egyébként nemrég adott interjút a Variety magazinnak, melyben kifejtette, hogy jelenleg élvezi a randizás szabadságát, és örül, hogy már nem kell aggódnia a környezete kritikái miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.