Kiderült, valójában miért szakított Kim Kardashian és Pete Davidson

Forrás: Getty Images/Paul Morigi/Paul Morigi -
indok kim kardashian Pete Davidson szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába indult hatalmas szerelemnek, és hiába gondolták mindketten, hogy megtalálták a tökéletes társat, két hete véget ért Kim Kardashian és Pete Davidson kapcsolata. A pár kilenc hónapot töltött együtt.

Az első hírek arról szóltak, hogy a szerelmet a távolság rombolta szét. Mindkét fél nagyon elfoglalt volt, nem találtak helyet egymás naptárjában. Most azonban egy közeli barát elárulta, hogy a szakítás valódi oka az a 13 év korkülönbség volt, ami Kim és Pete között van. Kim 41 éves, a humorista pedig csak 28.

Pete Davidson és Kim Kardashian között túl nagy volt a korkülönbség Forrás: Getty Images/Paul Morigi/Paul Morigi

A barát azt nyiltkozta a New magazinnak, hogy Kim sokkal érettebb, mint Pete, ezt a különbséget pedig a köztük lévő távolság csak még nagyobbá tette. Ráadásul Pete és Kanye között is folyton konfliktusok voltak, ami miatt a család állandóan a figyelem középpontjába került. A kapcsolatnak Kim vetett véget, amit Pete nem fogadott jól.

Kim Kardashian közel hét év házasság után vált el Kanye Westtől. Egy év huzavona után, idén márciusban mondták ki a válást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.