Hivatásos sellőként keresi a kenyerét a fiatal lány: három percig is képes visszatartani a lélegzetét a víz alatt

Forrás: Abbey Blake / SWNS/Abbey Blake / SWNS/Abbey Blake / Swns -
levegő víz sellő
A 28 éves Felicia Flaherty nem mindennapi hivatást választott magának: a fiatal lány sellőként dolgozik, amivel 300 dollárt keres óránként. 

Felicia korábban modellként és színésznőként kereste a kenyerét, szerepelt televíziós reklámokban és divatbemutatókon, de emellett dolgozott úszómesterként, kisgyermekeket tanított úszni.

2018-ban változott vele nagyot a világ, amikor megszerezte búvárengedélyét ,és részt vett egy matracgyártó cég reklámfilmjének víz alatti forgatásában. Akkor úgy érezte, hogy megérkezett.

"Azonnal megszállott lettem. Minden, amit addig az életemben csináltam, ehhez vezetett, és azóta is imádom azokat a felkéréseket, amikor vízben léphetek fel és úszkálhatok"

- mondta Felicia, akit annyira rabul ejtett a víz alatti világ, hogy jelenleg teljes munkaidőben sellőként dolgozik.

Forrás: Abbey Blake / SWNS/Abbey Blake / SWNS/Abbey Blake / Swns

A munkáját természetesen víz alatt végzi, a felszerelése nem más, mint egy szilikonfarok, ami nélkül állítása szerint félembernek érzi magát - írja a Mirror.

"Amikor normálisan, farok nélkül úszom, úgy érzem, mintha hiányozna valami, mintha nem haladnék, nem jutnék sehová"

- tette hozzá.

Forrás: Abbey Blake / SWNS/Abbey Blake / SWNS/Abbey Blake / Swns

Felicia sellőként a víz alatt egy hajóroncsban tart előadásokat, ahol az érdeklődők fotókat is készíthetnek róla. Előadásaival nemcsak a kicsiket, hanem az idősebb korosztályt is lenyűgözi.

"Nem használok semmilyen felszerelést, csak a két tüdőmet, egy levegővel több, mint három percig képes vagyok víz alatt maradni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.