Most már késő megfiatalítani az arcomat - Sarah Jessica Parker sajnálja, hogy nem lépett korábban

Forrás: Northfoto/GoffPhotos.com/KGC Photo Agency LLP/Kgc-505 -
öregedés Sarah Jessica Parker szépség Szex és New York arcplasztika
Az 58 éves Sarah Jessica Parker kicsit sajnálja, hogy korábban nem végeztett arcplasztikát: úgy érzi, most már késő, ennek ellenére jól érzi magát a bőrében. 

Sarah Jessica Parker a Howard Stern Show-ban többek között arról is beszélt, hogyan látja saját magát, mint nőt. A színésznő elmondta, úgy érzi, rendben van. Bár sosem végeztek rajta kozmetikai beavatkozásokat, megérti azokat az embereket, elsősorban nőket, akik mindent megtesznek, hogy megőrizzék a szépségüket és fiatalságukat.

Sarah Jessica Parker Forrás: Northfoto/GoffPhotos.com/KGC Photo Agency LLP/Kgc-505

Azt is bevallotta, hogy kicsit bánja, hogy nem feküdt kés alá, de szerinte ehhez most már késő.

"Azt hiszem, az arcomat már nem tudom megújítani, azt 44 évesen kellett volna megtennem" - mondta el Sternnek, aki nem értett egyet vele, szerinte Parker remekül néz ki.

Jót nevetett azon, hogy ha a botoxról kérdezi az embereket, olyan válaszokat kap, hogy nemcsak kipihentebbnek látszana tőle, de egy teljesen más emberi lénynek is.

Sarah Jessica Parker szerint nincs baj azzal, különösen a nők esetében, ha valaki megtesz mindent azért, hogy az ajtón kilépve jól érezze magát. Ő a külseje miatt rengeteg kritikát kapott, amikor a Szex és New York folytatásának első évadát bemutatták.

"Tavaly, amikor először adták a sorozatot az új évaddal, végtelenül sok cikk jelent meg az öregedésről és a méltó öregedésről, valamint arról, hogy "Sarah Jessica haja ősz" - mondta el a Howard Stern Show-ban a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.