Kim Cattrall mégis visszatér a Szex és New York folytatássorozatának második évadában

Forrás: HBO -
És egyszer csak Sarah Jessica Parker sorozat visszatérés Szex és New York Kim Cattrall Cynthia Nixon Kristin Davis
Kim Cattrall visszatér, hogy eljátssza Samantha szerepét a Szex és New York spin-off sorozatában. Ám nem a teljes második évadra szerződött, csupán egy jelenet erejéig írt alá a színésznő. 

És egyszer csak címmel jött ki a Szex és New York című ikonikus sorozat folytatása, ám az első évadban a főszereplők közül egy hiányzott.

Kim Cattrall a Szex és New York 6. évadában Forrás: HBO

Sarah Jessica Parkert és az eredeti sztárokat, Cynthia Nixont és Kristin Davist visszahozták a készítők, ám Cattrall karaktere, Samantha a forgatókönyv szerint Londonba költözött, és egy nézeteltérés miatt nem áll szóba egykori barátaival. Egy-egy jelenetben messenger üzeneteket váltanak és néha telefonon beszélnek Carrie-vel, de mindössze ennyi szerepe volt Samanthának az első évadban.

Az ok nem titok, Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker között feszültség van: így az HBO sikersorozatának hat évada és két nagyjátékfilm után Cattrall visszautasította a lehetőséget, hogy egy harmadik filmben is eljátssza Samanthát. Emiatt a filmet törölték, Cattrall pedig a Varietynek azt nyilatkozta:

Ám úgy tűnik, Cattrall megenyhült: egy jelenet erejéig megjelenik a sorozat második évadában. A forgatáson állítólag senkivel nem állt szóba, jelenetét egykori barátnői nélkül forgatta le - írja a The Guardian.

A második évadra már nem kell sokat várni, júniusban debütál. Addig pedig mutatjuk az angol nyelvű előzetest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.