Rezgő combok, kötényhas és lógó hát - minden oldalról megmutatta testét Ashton - Videó

modell kötényhas súlyfelesleg plus size fürdőruha
Ashton, noha van rajta némi súlyfelesleg, szereti magát mutogatni, különsen fürdőruhában, és feltett szándéka, hogy erre mindenki mást is rávegyen. 

Aston nemrég megosztott a TikTokon egy videót azzal a felkiáltással, hogy megmutatja túlsúlyos testét fürdőruhában. A plus size hölgy nem szégyelli testét, ahogy ő mondja, mindenkinek a teste megérdemli, hogy lássa a napot.

"Még akkor is, sőt különösen akkor, ha olyan kötényhasa van, mint nekem, a combjai rezegnek, vagy lóg a háta" - tette hozzá.

A TikTokra feltöltött videóban a nő közeli képeket készített magáról, hogy minden oldalról megmutassa testét.

@radiantlygolden

♬ Makeba

A dresszt, amit viselt, egy fürdőruhamárka ajándékaként kapta a testét egy kicsit sem szégyellő nő, aki követői nagy részétől dicséretet kapott. Sokan leírták, milyen csinos, milyen szép a pedikűrje, milyen jól áll neki a fürdőruha.

Ashtonnak 18 és fél millió követője van a közösségi oldalán, így az a néhány közülük, aki azt mondta, rá sem bír nézni, vagy, hogy maga is duci, de ezt nem bírja, elenyésző volt azok számához képest, akik rajongtak a klipjéért.

Hogy kinek mi a szép, az természetesen ízlés dolga, ám a túlysúly és az elhízás már egészség kérdése is. Akárhogy is, az önelfogadás fontos, és Ashton minden duci lányt arra is buzdít, hogy fogadja el a testét, sőt, akár mutassa is meg a nagyvilágnak.

Világhírű plus size modellek

Azt már többször bebizonyosodott, hogy ha a legvonzóbb nőkről van szó, nem feltétlenül a csontsovány modellek tetszenek az embereknek. Idén nagy port kavart, hogy idén a legvonzóbb nők 100-as listájának élén a plus size modell, Ashley Graham állt.



De nem ő az egyetlen, aki teltebb idomokkal is sokak kedvence.

Tess Hollyday 130 kilót nyom, mégis népszerű modellnek számít, és a magyar Sirokai Diána is domborulataival hódít.


A plus size modelleket azzal is megvádolták már, hogy miattuk léteznek túlsúlyos nők, ám ez nem igaz, sőt, a teltkarcsú modellek azt is bebizonytották, hogy nem ritka, hogy egy nagyobb súlyú nő egészségesebb, mint vékony társa, hiszen egészségesen étkezni, sportolni minden alkattal lehetséges. Nem mindenkinek adatik meg az XS-es ruhaméret, de az egészséges életmód kapuja mindenki előtt nyitva áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.