A Barátok közt 66 éves színésznője fürdőruhában mutatta meg, milyen sokat fogyott

színésznő Ábrahám Edit életmódváltás fürdőruha fogyókúra
Nyolc kilótól szabadult meg Ábrahám Edit. A Barátok közt színésznőjének unokája adta meg a végső lökést az  életmódváltáshoz.

A Barátok közt Berényi Claudiája már az év elején érezte, hogy felszaladt rá pár kiló, de csak akkor döntött az életmódváltás mellett, amikor az unokája rákérdezett, hogy miért ilyen nagy a hasa.

"Nyolc kilót sikerült leadnom, és nagyon büszke vagyok rá! Szerintem azért ebben a korban már egy kicsit nehezebben szaladnak lefelé, mint felfelé. (...) Egy fogyókúrával kezdődött ez az egész, januárban éreztem, hogy feljött rám pár kiló. Gondolkodtam rajta, hogy le kellene fogyni, és akkor az unokám megjegyezte, hogy »mama, miért olyan nagy a hasad?«, és ez megadta a végső lökést. Nyilván ezek nem voltak olyan eszeveszett méretek, amiből le kellett fogynom, de úgy éreztem, hogy ahhoz, hogy jól tudjak belenézni a tükörbe, és jól érezzem magam a bőrömben, ahhoz ezt meg kellett tennem" - mondta a Mokkában Ábrahám Edit, aki hozzátette, életmódváltás lett a dologból. Mindig is sokat mozgott, és most már arra is odafigyel, hogy miből mennyit eszik.

A 66 éves színésznő fürdőruhás fotóit az alábbi videóban nézhetitek meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.