Így élvezi a fesztiválokon a zenét a siket Weisz Fanni

Forrás: Weisz Fanni/Instagram -
buli zene siket Weisz Fanni fesztivál
A születése óta siket Weisz Fanni pont úgy éli az életét, mint minden fiatal. Ebbe beletartozik az is, hogy fesztiválozni jár. Elmondása szerint, bár nem hallja, de élvezi a zenét.

"Annyira nem vagyok bulizós típus, de nagyon szeretem a fesztiválokat" - mesélte a Borsnak Fanni és hozzátette, nem hallja, de látja, érzi, ami körülötte zajlik.

Weisz Fanni is szeret fesztiválokra járni. Forrás: Weisz Fanni/Instagram

"Természetesen a siketek is élvezik a zenei fesztiválokat, hiszen érezzük a ritmust, sőt táncolni is szeretünk" - tette hozzá a modell.

Fanni még alig volt hétéves, amikor az orvosai azt javasolták a családjának, hogy próbáljanak meg egy olyan implantátumot, amellyel hallhat. Bár azt nagyon élvezte, amikor először hallotta édesanyja hangját, de később mégis az örök csend világa mellett döntött. "Megtehetném, de nem használom a hallókészülékemet, megfájdul tőle a fejem. A beszédem fejlesztésére előveszem néha, de már fél éve nem volt bekapcsolva. Jobban szeretem a csendet. Siketnek születtem, nekem az a furcsa, ha hallok" - nyilatkozta korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.