Hallhatna, de nem akar Weisz Fanni

Fotó: Mudra László - Origo -
siket implantátum Weisz Fanni szépségkirálynő hallókészülék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fanni még alig volt hétéves, amikor az orvosai azt javasolták a családjának, hogy próbáljanak meg egy olyan implantátumot, amellyel hallhat. Bár azt nagyon élvezte, amikor először hallotta édesanyja hangját, de később mégis az örök csend világa mellett döntött. 

Fanni a Storynak elárulta, az implantátummal élés sokkal komplikáltabb, mint azt mi, hallók gondolnánk. Azonosíthatatlan zajokból, fura hangokból, összemosódó zagyvaságokból kell kiszűrni mindazt, ami egy halló számára természetes. De hogyan is boldogulhat a feladattal az, aki sosem hallotta az autó mormogását, az ajtó csapódását - teszi fel a kérdést a szép fiatal lány, akinek sok volt egyszerre a hangok zűrzavara.

Fotó: Mudra László - Origo

"Megtehetném, de nem használom a hallókészülékemet, megfájdul tőle a fejem. A beszédem fejlesztésére előveszem néha, de már fél éve nem volt bekapcsolva. Jobban szeretem a csendet. Siketnek születtem, nekem az a furcsa, ha hallok" - vélekedik.

5 kérdés a szépségről: Weisz Fannihttp://www.life.hu/trend/20140927-5-kerdes-a-szepsegrol-weisz-fanni-modell-szepsegtitkairol-meselt.htmlBár a szépségkirálynő még csak huszonkét éves, a bőrápolásra igyekszik odafigyelni, hiszen ezt nem lehet elég korán kezdeni. A pécsi modell hallássérülten jött a világra, ám ez nem hátráltatja abban, hogy kiálljon a jó ügyek mellett, és segítse a hátrányos helyzetű embereket. A Life.hu sorozatában ezúttal Weisz Fanni szépségtitkairól olvashattok. Trend--Álomszép bikinis fotót posztolt Weisz Fannihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140703-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno-bikinis-nyaralos-fotot-posztolt-facebookra.htmlA siket szépségkirálynő bikinis-nyaralós fotót rakott fel közösségi oldalára, amelyen ismét megcsodálhatjuk szuper alakját.Ez Zsír!OrigoWeisz Fanni Oscar-gyanús filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/kult/20130919-weisz-fanni-hallasserult-modell-szerepet-kapott-a-kincsem-cimu-filmben.htmlA hallássérült modell Oscar-díjas rendezővel és színészekkel dolgozhat majd együtt.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.