Életet mentett Kim Kardashian borzalmasan szűk alakformáló bodyja: megakadályozta, hogy elvérezzen egy lány

Kim Kardashian életmentés lövöldözés alakformáló body
A 22 éves Angelina Wiley azt állítja, hogy Kim Kardashian saját tervezésű alakformáló bodyja akadályozta meg, hogy elvérezzen.

Kim Kardashian híresen szűk alakformáló bodyja életmentésre is jó - legalábbis ezt állítja egy tiktoker. Angelina szilveszterkor túlélt egy lövöldözést a Missouri állambeli Kansas Cityben, négyszer érte találat. A lány először május 18-án tett közzé egy videót a halálközeli élményéről, de a média akkor kapta fel, amikor a ruhadarab tervezője is megosztotta a felvételt.

@honeygxd no but fr, thanks kim #fyp#foryou#gunviolence#kimkardashian#kim#skims#skimsbodysuit#gunviolenceawareness♬ dream -

„Kim Kardashian megmentette az életemet" – mondta Wiley a rövid videóban. "Azon az éjszakán a ruhám alatt az általa tervezett alakformáló bodyt viseltem. Olyan szűk volt, hogy szó szerint megakadályozta azt, hogy elvérezzek. Nevezzük a sors kezének vagy Jézusnak, de én Kimnek tulajdonítom, hogy túléltem."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.