Hetedik ultramaratonjára készül a Szahara sivatagban a 81 éves nagypapa

Forrás: Mario Rebellato / SWNS/© Mario Rebellato / SWNS/Mario Rebellato / Swns -
ultramaraton Mario Rebellato Szahara sivatag nagypapa
Mario Rebellato 81 évesen fiatalokat megszégyenítő formában van, jövőre tervezi lefutni a hetedik ultramaratonját. A nagypapa, akit csak Szuper Máriónak becéznek, nem tervez lassítani, imádja, ha zajlik körülötte az élet.

Mario Rebellato 1998-ban futotta le első ultramaratonját, 250 km-t Marokkóban. Azóta sem állt le, jövőre már a hetedik ultramaratonját tervezi lefutni a Szahara sivatagban.

A 81 éves nagypapa, aki az olasz Alpokban nőtt fel, nem ismer határokat, a célja az, hogy addig fog futni, amíg a szervezete engedi neki és nagyon reméli, hogy még jó néhány évig lesz rá lehetősége.

Forrás: Mario Rebellato / SWNS/© Mario Rebellato / SWNS/Mario Rebellato / Swns

Rebellato a futásaiból befolyt összegeket jótékony célra ajánlja fel, olyan szervezeteket támogat, akik közel állnak a szívéhet, ideértve a kórházat is, ahol már negyven éve önkénteskedik.

Forrás: Guy’s and St Thomas’ NHS Foundation Trust / SWNS/Guy’s and St Thomas’ NHS Foundation Trust / SWNS/Guy’S And St Thomas’ Nhs Foundation Trust / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.