Hiányos öltözetű táncosnők rázták, folyt az alkohol - Mick Jagger vad bulival ünnepelte 80. születésnapját

Forrás: TOT/GoffPhotos.com/TOT/KGC Photo Agency LLP/Kgc-305/453 -
buli Mick Jagger születésnap
Ahogy arról a Life.hu is írt, július 26-án töltötte be 80. életévét Mick Jagger. A Rolling Stones frontembere óriási bulit csapott, ahova több szupersztárt is meghívott. Ott volt többek között Leonardo DiCaprio, Lenny Kravitz és Stella McCartney is. 

A bulit Chelsea egyik felkapott night clubjában tartották, hiányos öltözetű kubai táncosnők körében, élőzenével. Sajtóinformációk szerint Jagger egész este táncolt, hajnali 3-ig bírta a bulit.

"Mick nagyon boldog volt, hogy a születésnapját a családjával és a barátaival ünnepelhette, akik vállalták az utazást a kedvéért. Mick egész végig a táncparketten volt, a buli hajnalig tartott. Leonardo DiCaprio és Lenny Kravitz elkezdte énekelni a Happy Birthdayt, majd az összes vendég csatlakozott" - mesélte a Daily Mailnek egy vendég.

Jagger egész családja ott volt a bulin, gyerekei, fiatal menyasszonya, Melanie Hamrick és volt felesége, Jerry Hall is a zenésszel ünnepelt.

Jagger a hajnali órákban hagyta el a klubot testőre kíséretében. A zenész stílusos olajzöld öltönyt viselt fekete sállal és edzőcipővel. Az esőtől vizes lépcsőn egy biztonsági őr segítette le a sztárt, akinek fülig ért a szája a boldogságtól.

Mick Jagger vad bulival ünnepelte 80. születésnapját Forrás: TOT/GoffPhotos.com/TOT/KGC Photo Agency LLP/Kgc-305/453

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.