A 77 éves Mick Jagger 34 éves barátnője szexi fürdőruhás képet villantott - Fotó

párkapcsolat Mick Jagger korkülönbség Melanie Hamrick
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Hamrick balerina hat éve él együtt Mick Jaggerrel, akivel egy közös fiúk van, a sztárnak ő a nyolcadik, egyben legkisebb gyermeke.

Mick Jagger barátnője Instagram sztorijába rakott fel egy képet arról, ahogy piros fürdőruhájában a tengerparton pózol. A hosszúlábú balerina élvezte a napsütést, miközben lazán beletúrt a hajába. A következő felvételen kisfia is feltűnik, aki Mel szerint azon viccelődött, anyukája hogyan pózol a kamerák előtt.

Mel Hamrick, Mick Jagger barátnője Forrás: Instagram/ melhamrick

Az nem egyértelmű, hol készült a felvétel, de tavaly állítólag a 77 éves rocksztár 1,9 millió dollárért vásárolt egy floridai ingatlant barátnője számára. A fényűző ingatlan Lakewood Ranch tervezett közösségében fekszik és egy tó mellett helyezkedik el - írja a Daily Star.

Mick Jaggernek 5 különböző nőtől van 8 gyermeke. A kis Deveraux-ról eleinte hallani sem akart a popsztár, ő előre figyelmeztette barátnőjét, hogy nem szeretne elköteleződni és gyermeket sem szeretne tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.