Fürdőruhában mutatta meg alakját az egykori szupermodell, Jerry Hall

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
alak Jerry Hall fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jerry Hall egykor igazi szexszimbólum volt, de már felette is eljárt az idő. 62 éves létére azért nagyon jól tartja magát: így néz ki fürdőruhában.

Jerry Hall amerikai modellért odavoltak a férfiak annak idején, rengeteg címlapon szerepelt, ma már azonban szinte alig hallani róla. Csendesen éldegél férjével, a 87 éves Rupert Murdoch-kal, akivel nemrég egy tengerpartra is ellátogattak.

Jerry Hall és férje Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A modell és férje együtt élvezték a hullámokat, és persze nem maradtak láthatatlanok. Pihenésüket sok képben örökítették meg a lesifotósok, és látszik, hogy Jerry nem véletlenül volt egykor igazi modell: még 62 évesen sincs miért szégyenkeznie. A képekért kattints ide!

Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ambrus-attilat-ittas-vezetes-miatt-fogjak-gyanusitottkent-kihallgatni-a-rendorok.htmlAmbrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie. TV + Sztárok--Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Íme, Lajos herceg hivatalos keresztelői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ime-lajos-herceg-hivatalos-kereszteloi-fotoi.htmlJúlius elején keresztelték meg Katalin és Vilmos harmadik gyermekét, Lajos herceget. Az eseményen készült hivatalos portrékat nemrég tette közzé a királyi család: csodálatosak. TV + Sztárok--Rúzsa Magdival sem interjút készíteni, sem fotózkodni nem lehetett az EFOTT utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ruzsa-magdival-sem-interjut-kesziteni-sem-fotozkodni-nem-lehetett-az-efott-utan.htmlRúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLess be Luxus Vivi esküvőjének kulisszái mögé: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-less-be-luxus-vivi-eskuvojenek-kulisszai-moge-video.htmlÍme Luxus Vivi esküvőjének kulisszatitkai.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.