Harry herceg és Meghan Markle besokallt: elegük van, hogy a házasságuk válságán csámcsognak

Forrás: AFP/Angela Weiss -
házasság Harry Meghan Markle pletyka
Hónapok óta arról pletykálnak, hogy Harry és Meghan házassága válságban van. Ismerősök nyilatkoztak a témában pro és kontra, most pedig arról lehet olvasni, hogy a párnak elege van abból, hogy folyton ez a téma.

Egy, a párhoz közelálló forrás most azt állítja Harry herceg és Meghan Markle házasságával a pletykák ellenére semmi gond nincs. Hozzátette, a párnak elege van a spekulációkból, és hogy mindenki azt lesi, mikor és hol jelennek meg egymás nélkül.

A párnak elege van a pletykákból, ismerősük azt állítja semmi gond Meghan és Harry házasságával Forrás: AFP/Angela Weiss

"A szakításról szóló pletykák abból adódtak, hogy Harry egyedül utazott Afrikába, de ez egy munkaút, ennek semmi köze a házasságukhoz" - idézi egy ismerősüket Mirror. "Persze, ahogy mindenkinek, nekik is vannak gondjaik, de Harry mindent megtesz, hogy összetartsa a családját, már csak ezért is, mert az ő szülei elváltak, amit Vilmossal meg is sínylettek" - folytatta a lap forrása. "Ráadásul Meghan is elvált szülők gyermeke" - tette hozzá.

"Mindkettőnk számára fontos, hogy ne ismételjük meg a szüleink hibáit" - nyilatkozták a Netflix sorozatban, tehát az ismerősük szerint biztosan nem fognak elválni.

Meghan Markle augusztus 4-én tölti be a 42. születésnapját. Lapinformációk szerint Sussex hercegnéje a nagy napot szűk családi körben szeretné megünnepelni Harryvel és két gyermekükkel Archie-val és Lilibettel, de az is lehet, hogy csupán férjével kettesben romantikáznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.