Kiszivárgott információk szerint így ünnepli 42. születésnapját Meghan Markle

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
királyi család Meghan Markle család Harry herceg születésnap
Meghan Markle augusztus 4-én tölti be a 42. születésnapját. Lapinformációk szerint Sussex hercegnéje a nagy napot szűk családi körben szeretné megünnepelni Harryvel és két gyermekükkel Archie-val és Lilibettel. 

"Bár nagy partit is szervezhetne, a legvalószínűbb, hogy Meghan a születésnapját otthon tölti Montecitóban gyerekeivel, férjével és esetleg a közelükben élő 66 éves édesanyja társaságában" - idézi Mayah Riaz PR-szakértőt az Express.

Meghan Markle szűk családi körben ünnepelheti 42. születésnapját. Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Egy másik verzió szerint egy romantikus vacsorát terveznek Harryvel kettesben.

Meghan Markle, amikor betöltötte a 40. életévét Archewell névre hallgató jótékonysági kampányt szervezett, amely a COVID-19 után a munkaerőpiacra visszatérni próbáló nőket segítette. A kampény arca volt Adele és Stella McCartne is.

A szakértők úgy gondolják, Meghant idén a nagy napon biztosan nem köszönti fel hivatalosan a palota, holott tavaly Károly király és Kamilla királynő, valamint Vilmos és Katalin a közösségi médiában is megemlékeztek a születésnapjáról. Az azonban valószínű, hogy a királyi család nem megy el szó nélkül Meghan szülinapja mellett, valószínűleg privát üzenetben gratulálnak neki.

A királyi család tagjai azonban már korábban sem kívántak nyilvánosan a pár két gyermekének boldog születésnapot, mondván a király és az új királynő „nem ünnepli a nem dolgozó családtagok születésnapját" - nyilatkozta egy bennfentes a Page Sixnek . A lap forrása hozzátette: "természetesen nagyon boldog születésnapot kívántak Lilibetnek - akiről édesapjával egy nagyon cuki fotó készült a minap - , csak nem hivatalos csatornán tették azt".

Az elmúlt hetekben többször is felröppent a pletyka, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága válságban van. Diana hercegnő egykori fő bizalmasa nem kevesebbet állít, mint hogy Harry és Meghan házassága nem áll biztos alapokon, szerinte hamarosan bekövetkezik a válás. A férfi szerint Meghan a csáberejével és a szépségével befolyásolta és manipulálta Harryt: ami eddig tartott. "Amikor ez végbemegy, Harry visszatér az Egyesült Királyságba. Szerintem az apja, a király és a bátyja, a walesi herceg is tárt karokkal fogadja majd őt" - nyilatkozta Paul Burrell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.