Légy Te is felelősségteljes cicagazdi

Forrás: Mars Magyarország -
PR cikk örökbefogadás macskatartás cica Whiskas
Hogyan legyél cicagazdi?A Whiskas elkötelezett híve a menhelyekről való örökbefogadásnak, ez ugyanis nemcsak a megmentett állat életminőségét javítja jelentősen, hanem a túlterhelt intézményeket is segíti azzal, hogy helyet ad a többi rászoruló állatnak. Szerencsére hazánkban is egyre népszerűbb az örökbefogadás lehetősége: a Whiskas felmérése szerint ugyanis a macskatartóknak majdnem a fele fogadta örökbe legalább egy cicáját menhelyről vagy az utcáról.

Ahhoz, hogy a menhelyek még sokáig el tudják látni feladatukat, a nagyvállalatok felelőssége és kötelessége is, hogy támogassák a magukra hagyott intézményeket. Emellett a társadalmi felelősségvállalás része az is, ha önkéntes munkával, vagy termékadománnyal segítjük a menhelyek példaértékű munkáját.

Forrás: Mars Magyarország

Fogadj Te is örökbe!

Az örökbefogadás menete Magyarországon a működési engedéllyel rendelkező menhelyek számára szabályozott és egyforma. Az eljárás során nagyon fontos a leendő gazdik megfelelő tájékoztatása a macskatartás fortélyairól, igényeik kielégítéséről, a cicákkal való kommunikáció fontosságáról és az egészségügyi ellátásukról (pl. oltások, orvosi ellenőrzés, kórokozók elleni védelem).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.