Heti horoszkóp 2023. augusztus 28 – szeptember 3.: Nem ez lesz a kedvenc hetünk

heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Önmagában az is elszomoríthat, hogy vége a nyárnak, itt a szeptember, vele együtt az iskola. S ha ez önmagában nem lenne elég, még hozzájön négy kellemetlen bolygószembenállás, amelyek feszültséget szimbolizálnak, illetve hat bolygó, melyek retrográd mozgást végeznek. Hogy sokan fognak nosztalgiázni, az egészen biztos. Persze ez egyáltalán nem baj, hiszen gondolatban újra átélhetjük a nyár örömeit, az élményeket.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Négy szembenállás lesz ezen a héten az égen, amelyek konfliktust szimbolizálnak. Te élvezed, ha vitára van lehetőség, de most vigyáznod kell, mert ebből nem mindig jössz ki győztesen. A pénteki Hold-Mars szembenállás látszik a legveszélyesebbnek, mert ez olyan emberrel való kapcsolatodat érinti, aki fontos a számodra. Emellett eltörpül a csütörtöki telihold. Szeptember első hétvégéje élénknek ígérkezik...

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: egy szabályos bolygóháromszög áll össze az égen a föld jegyben járó bolygókból: Bika Jupiter – Szűz Merkúr – Bak Hold és Plútó. Ez kedvez neked mindenben, amit most kezdesz, és hosszú távra tervezel. Kedden a Bikában járó Uránusz retrográdba fordul, ami régi ötleteket hozhat vissza. Nem kell kapkodnod. A hétvégére tervezz bátran aktív programot.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Augusztus utolsó napjai mozgalmasnak ígérkeznek. Semmit nem szabad kész ténynek venned addig, amíg nem történt meg. A hét során lesznek akadályozó és támogató konstellációk is. A csütörtök hajnali teliholdat fogod a leginkább megszenvedni. Lehet, hogy nem fogsz jól aludni. Hétvégén mozdulj ki, hívj barátokat, kollégákat magaddal! Velük ki tudsz kapcsolódni.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Partra vetett halnak érezheted magad egész héten. Tehetetlenül nézed, hogy vége az augusztusnak, és már itt van szeptember. Az idő rohan, ami ellen nem tehetsz semmit. A te dolgod, hogy mindenből kihozd a legjobbat és legtöbbet. Minden nap hoz neked ajándékot, ha észre veszed. Szeptember első hétvégéje frusztrálhat, mert meg kéne lépned valamit, amihez semmi kedved...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Ellentmondásos bolygóállások lesznek a hét során. Az egyik fajta bizakodásra ad okot, míg a másik szerint komolyabban kellene venned a pénzzel kapcsolatos döntéseket. Utóbbinál a csütörtöki telihold a legkritikusabb. Lehetőleg ezen a napon ne vedd elő a pénztárcádat és a bankkártyádat se! Hétvégén visszatér az optimizmusod, és derűsebben látod a jelent és a jövőt is.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem ez lesz a kedvenc heted. A csütörtöki napon nemcsak a telihold okoz fejfájást, hanem egy késő esti Hold-Merkúr szembenállás is. Utóbbi azért érint érzékenyen, mert úgy érzed, nem ért meg senki, sőt összefogott ellened a világ. Csak hétvégére jössz rá, nem veled van a baj, hanem azzal, hogy a többieknek más a fontos. Vagyis nincs rá/rájuk hatásod...

A többi csillagjegy heti horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.