Ősszel se tedd félre a szoknyát, mutatjuk, milyen cipőkkel viselheted

farmerszoknya ceruzaszoknya magazin cipő ősz
Ez az ősz sem más mint a többi, megvannak a saját trendjei, természetesen a cipők terén is. Nadrághoz szinte bármilyen lábbelit felvehetünk az idén divatos darabok közül, de ha nem szeretnénk a hűvösebb napokon sem lemondani a szoknyáról, akkor öt fazon közül érdemes választani. Mutatjuk melyek ezek!

2023 őszének cipőtrendjei viszonylag nagy mozgásteret adnak, szoknyához, ruhához azonban nem mindegy, mit viselünk. A hűvösebb napok beköszöntével el kell búcsúznunk a papucstól, szandáltól és espadrilles cipőktől, melegebb, zártabb darabokra kell cserélnünk ezeket.

Midiszoknyához loafer

A loaferek jó ideje a gardróbunk nélkülözhetetlen darabjai, és ez jól is van így. Kényelmesek és nagyon jól kombinálható darabok, bármilyen nadrághoz viselhetők, és a szoknyákhoz is jól passzolnak. Egy fekete midiszoknyához (rakott is lehet), fehér inggel, pólóval, garbóval vagy akár oversize pulcsival tökéletes viselet irodába vagy egy vasárnap délutáni sütizéshez.

1. Tréning póló - 6995 Ft, 2. Garbó nyakú pulóver rövid ujjakkal - 7499 Ft, 3. Blúz - 7890 Ft, 4. Midi rakott szoknya - 9995 Ft, 5. Mokaszin - 9895 Ft Forrás: 1. aboutyou.hu, 2. bonprix.hu, 3. aboutyou.hu, 4. mohito.com, 5. 2.hm.com

Fűzős bakancshoz miniszoknya

A miniszoknya reneszánszát éli idén ősszel. Fűzős bakanccsal, harisnyával vagy hosszabb, vastagabb zoknival kombinálva igazán stílusos outfiteket hozhatunk ösze. A szettet megtoldhatjuk még egy kötött pulcsival, egy túlméretezett blézerrel vagy egy bomberdzsekivel.

1. Fekete Regular felső - 4220 Ft, 2. Szoknya - 8790 Ft, 3. Túlméretezett blézer - 11995 Ft, 4. Átmeneti dzseki - 20999 Ft, 5. Csizma Clara Barson - 11995 Ft, 6. Miniszoknya - 6495 Ft Forrás: 1. modivo.hu, 2. aboutyou.hu, 3. 2.hm.com, 4. aboutyou.hu 5. ccc.eu, 6. 2.hm.com

A sneakerekhez bármilyen szoknya megy

Senkit sem lep már meg, ha valakit szoknyában és tornacipőben látunk az utcán. Ha eddig nem mertük bevállalni, ne halogassuk, lépjünk ki a komfortzónánkból! A sneakerekhez tényleg bármit felvehetünk, egy sportos farmerszoknyát pólóval és kardigánnal, ceruzaszoknyát egy kötött pulcsival, vagy egy midiszoknyát blúzzal. Idén visszatértek a hosszú farmerszoknyák is, ezekhez is viselhetünk sportcipőt és fehér pólót - ezt a szettet állásinterjúra ugyan nem ajánljuk, de minden más alkalomra tökéletes.

1. Farmer szoknya - 37570 Ft, 2. Kötött kardigán - 10999 Ft, 3. Sam Edelman tornacipő - 27995 Ft, 4. Pamutpóló - 1 795 Ft, 5. Maxi szoknya - 8993Ft

Forrás: 1. modivo.hu, 2. bonprix.hu, 3. ccc.eu, 4. 2.hm.com, 5. factcool.com

Klasszikus fekete magassarkú elegáns és egyszerű maxiszoknyával

A klasszikus fekete magassarkú a legjobban kihasználható lábbelik közé tartozik. Garantálja az elegáns megjelenést nem csak az irodában, ünnepi alkalmakra is felvehetjük. A stílusos cipőt ugyanolyan stílusos szoknyával illik viselni: egy rakott maxiszoknya vagy egy A-vonalú szoknya egy visszafogott felsővel biztosítja, hogy a cipőnk is érvényesülni tudjon.

1. Garbónyakú felső - 3595 Ft, 2. Monki Maxi szoknya - 10990 Ft, 3. Rakott szoknya - 14975 Ft, 4. Női Körömcipő - 9990 Ft Forrás: 1. 2.hm.com, 2. zalando.hu, 3. zalando.hu, 4. deichmann.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.