Megdöbbentő dolog derült ki Sophie Turner és Joe Jonas válásával kapcsolatban: ez állhat a szakítás hátterében?

Forrás: Getty Images for The Met Museum/Vogue/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur -
válás felvétel Joe Jonas kamera Sophie Turner
Hivatalosan is vége a hollywoodi álompár házasságának: Joe Jonas és Sophie Turner kapcsolata zátonyra futott, amit már a felek is megerősítettek. A legújabb információk szerint a szakítás előtt Jonas láthatott vagy hallhatott valamit az otthonuk biztonsági kameráinak felvételein, ami miatt úgy döntött, hogy ezt a kapcsolatot nem szeretné tovább folytatni.

A pár elmondása szerint életmódbeli különbségek miatt döntöttek a szakítás mellett és közös megegyezésen alapszik a döntésük.

A legfrisebb információk szerint a szakítás előtt Joe lehallgatta a közös otthonuk biztonsági rendszerének felvételeit, és szemtanúja volt valaminek, amiután már nem akarta folytatni a közös életüket. Arról, hogy pontosan mit láthatott vagy halhatott, nem tudni - írja a Metro.

Megdöbbentő dolog derült ki Sophie Turner és Joe Jonas válásával kapcsolatban: ez állhat a szakítás hátterében? Forrás: Getty Images for The Met Museum/Vogue/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur

Források szerint a párnak legalább 6 hónapja "komoly problémái" voltak és az utolsó 4 hónapban Joe volt az, aki ellátta a közös gyerekeiket úgy, hogy közben a bandája turnézott az Egyesült Államokban. Ennek a nyitókoncertjén még megjelent Sophie Turner is, de a válás hírét erősítette, hogy az énekes azóta töbször a jegygyűrűje nélkül lépett színpadra, valamint eladták közös, 1 éve vásárolt Miamiban található kastélyukat.

Joe és Sophie először 2016-ban került kapcsolatba, majd egy évvel később eljegyezték egymást. 2019-ben összeházasodtak, 2020-ban üdvözölték első gyermeküket, 2022-ben pedig a másodikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.